Super Sole

Super Sole - en dynamisk indlægssål

Der findes mange forskellige fodtyper. Har du en lav svang, falder du sikkert for meget ind på foden (Pronerer). Det kan forårsage overbelastning i led, sener og muskler, og der er risiko for skader i blandt andet sener og knæ, ryg eller hofter, især hvis du står, går eller løber meget. Har du en høj svang, vil din fod være mere stiv, og det kan ligeledes belaste hele systemet.


Heldigvis kan de fleste problemer løses. Enten ved hjælp af Super Soles dynamiske indlægssåler eller anden behandling. Det er vigtigt at få undersøgt, hvilken fodtype du har – det kan din fysioterapeut gøre.​Efter fodundersøgelsen ved du, om indlægssåler kan være en løsning på dine problemer. Nogle af de problemer, der stammer fra foden, kan også forebygges med øvelser, du selv kan lave.


Super Soles findes i mange forskellige typer, afhængig af om de skal bruges til daglig brug, løb, kontaktidræt eller sårbare fødder, så vil der altid være en sål der passer til dig.


Hør nærmere om mulighederne for at få undersøgt om en indlægs sål vil kunne hjælpe dig.​ En sål kan afhjælpe smerter og problematikker i fødder, knæ og hofte, hvis årsagen kommer fra fødderne.


Sålerne vil altid hænge sammen med et træningsforløb.

Sålerne findes i flere varianter afhængig af behov, og kan laves med ekstra forstærkning, ekstra stødafdæmpning og meget andet.

Prisen for et sæt såler er kr. 625,- + konsultation.


Se evt. mere på: www.supersole.dk


Du kan booke online i linket herover, hvis du er kendt i vores system.

Når du skal booke i vores nye system skal du klikke på "glemt kode" så får du en kode tilsendt. 

Tryk her for at se ændringer i åbningstide


STOP CORONAVIRUS

Husk at du ikke må møde op hvis du har symptomer på Coronavirus eller testet positiv med Coronavirus. ❤️Med venlig hilsen Hedehusene Fysioterapi

Når du ankommer i vores reception, skal du hvergang indlæse dit sygesikringskort i kortlæseren ved skranken.

.


ÅBNINGSTIDER


Mandag: 7.30 - 18.00

Tirsdag: 7.30 - 17.30

Onsdag: 7.30 - 18.00

Torsdag: 7.30 - 18.00

Fredag: 7.30 - 14.30

Lørdag: Lukket


Søn- og helligdag: LUKKET

RING TIL OS PÅ TLF:

46 56 40 09